Ce putem învăța de la copii

Ca să fii cel mai bun în Forever, fii fericit
„Sunt foarte mandru de copiii mei. De cate ori ii privesc ma gandesc la trasaturile care-i caracterizeaza si care ne-ar fi si noua de mare ajutor ca sa fim cei mai buni in Forever si sa avem succes in afacere. Va invit sa vedem impreuna ce calitati ale unui copil ne pot ajuta sa devenim FBO mai buni.

Tineri și neînfricați

Amintiti-va cum era atunci cand erati copii. Simteati ca puteti face orice. Ii spuneati mamei: „Ma duc sa fac cutare lucru.” Si nu conta ce spunea ea. Voi simteati ca puteti face orice. Acesta este sentimentul de care avem nevoie ca Forever Business Owneri. Trebuie sa ne simtim din nou tineri, plini de viata si de energie si trebuie sa nu ne temem de nimic.
seminarii onlinepng
Creativi

De multe ori ni se intampla sa traversam perioade de criza, momente in care ne impotmolim pe drum. Ne luam dupa multime si facem ceea ce fac si ceilalti, iar asta ne arunca in mediocritate. Din motive de neinteles ne impunem singuri limite ascultandu-i pe cei care ne spun: „Nu poti sa faci asta. Chiar te ocupi cu asta? Vinzi Aloe vera? Nu poti sa faci bani din asta!”. Nu-i ascultati pe hotii de visuri. Credeti in voi insiva. Fiti din nou creativi! Pentru ca doar asa va veti regasi entuziasmul. Asta va aduce viziune si va ajuta sa va distrati din nou.

Încrezători

Copiii au incredere, nu-i asa? Copiii se uita la parintii lor si cred ce le spun ei. Trebuie sa aveti incredere. In linia sponsoriala superioara. Si trebuie sa construiti incredere in linia sponsoriala inferioara. Increderea este foarte importanta daca vrei sa construiesti o afacere Forever solida si de succes. Copiii sunt si iubitori, nu-i asa? Iubesc neconditionat. Cat de important este pentru noi, ca FBO, sa iubim? Este esential sa le aratam colaboratorilor nostri, liniilor paralele si tuturor oamenilor pe care-i intalnim ca-i iubim. Trebuie sa le aratam ca ne pasa si vrem sa-i ajutam. Astfel afacerea noastra va fi extraordinara.
produse recomandatepng
Neîngrădiți

Pentru copii nu exista granite sau limite. Ei pot realiza tot ceea ce-si doresc. Si la fel puteti si voi pentru afacerea voastra Forever. Nu va lasati ingraditi, daramati barierele! Incepeti sa visati la nivel mare si sa vedeti cu adevarat ce puteti realiza cu aceasta oportunitate incredibila.

Fericiți

Copiii sunt fericiti, nu-i asa? Sunt totdeauna bucurosi si zambitori. Indiferent ce se intampla, ei gasesc partea buna in orice. Ca sa fiti cei mai buni in Forever, fiti FERICITI! Urmati exemplul lui Rex si distrati-va in timp ce munciti. Veti deveni ca un magnet, va garantez. Oamenii vor fi atrasi de energia voastra si vor dori sa invete de la voi. Aratati-le oamenilor ca iubiti ceea ce faceti, ca zambiti din suflet si vreti sa le impartasiti si altora aceasta stare de spirit. Si asta va contribui la dezvoltarea afacerii voastre.
banner 1png
Noul an este inca la inceput, asa ca va provoc sa fiti din nou copii! Aveti curajul sa le vorbiti oamenilor despre Forever. Fiti curajosi si impartasiti-va sentimentele! Fiti cei mai buni Forever Business Owneri, iar oportunitatile ce vi se deschid vor fi nelimitate!”

Articol preluat din mesajul lui Gregg Maughan,
Presedinte Forever Living Products International
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
suplimentepng