Ce pot să facă suplimentele alimentare pentru tine


Se vorbeste mult despre suplimentele alimentare si despre cat de indicat este ca persoanele care au un regim alimentar echilibrat sa ia vitamine sau minerale in plus. Am stat de vorba cu Holly Stout, Vicepresedinte pentru Cercetare si Dezvoltare Produse Forever, in incercarea de a intelege daca aceste suplimente ar trebui sau nu sa existe in orice casa.

1.    CINE AR TREBUI SĂ IA ÎN CALCUL POSIBILITATEA DE A LUA VITAMINE SAU ALTE SUPLIMENTE?                                

Toata lumea ar trebui sa ia in calcul aceasta posibilitate, indiferent de varsta, greutate, stil de viata sau stare de sanatate. Cele mai recente cercetari arata ca organismul nostru nu isi poate lua doar din alimentatie toti nutrientii si vitaminele pe care nu le poate produce singur.


2.    CUM POATE CINEVA SĂ FIE SIGUR DE CALITATEA INGREDIENTELOR ȘI A PRODUSULUI ÎN SINE?

Cel mai important lucru este ca aceste produse sa fie cumparate de la o sursa de incredere, o companie cu experienta si cu notorietate. Produsele Forever beneficiaza de cercetari intensive, cu peste 350 de teste de calitate pentru masurarea puritatii si a eficientei. Avem certificare NSF (National Sanitation Foundation) pentru cGMP (Good Manufacturing Practices – Bune Practici de Productie), propriul laborator acreditat ISO si respectam toate reglementarile in vigoare ale tarilor in care ne desfasuram activitatea. Standardele noastre de calitate sunt la cel mai inalt nivel de conformitate.

3.    CUM ȘTIE CINEVA DACĂ UN PRODUS ÎI ESTE POTRIVIT SAU NU?

Este important sa te informezi si sa alegi un supliment care sa corespunda nevoilor tale, bazat pe stilul tau de viata. Desigur, daca ai intrebari, consulta-te cu medicul curant inainte de a incerca un supliment nou. Poti chiar sa iei produsul cu tine! Pe internet vei gasi informatii detaliate despre ingredientele noastre cheie, iar site-ul nostru te poate ghida in alegerea celui mai potrivit supliment pentru tine. Produsele noastre sunt sigure, avand la baza formule in care ingredientele se regasesc in cantitatile si proportiile corecte pentru scopul in care au fost gandite.


4.    EXISTĂ NUTRIENȚI PE CARE NU ÎI PUTEM PROCURA DOAR DIN MÂNCARE?

O alimentatie sanatoasa, consistenta, hranitoare este vitala, insa nu suficienta pentru a asigura necesarul zilnic de vitamine si minerale. In plus, multe dintre produsele Forever contin si plante sau extracte vegetale, nutrienti pe care nu ii putem obtine doar din mancare. De exemplu, studiile clinice au aratat ca extractul de galbenele din Forever iVision poate contribui la reducerea efectelor nocive ale luminii albastre asupra ochilor. Acest ingredient, combinat cu luteina si zeaxantina, afine, zinc si alte vitamine, face ca produsul sa fie unul complex, cu proprietati si beneficii pe care cu greu le-am putea procura doar din alimentatie.

5.    CU CE PRODUSE FOREVER AR TREBUI SĂ ÎNCEPEM?

Forever Daily este alegerea perfecta atunci cand te hotarasti sa incepi sa iei vitamine si minerale care lipsesc din alimentatia de zi cu zi. Shake-urile Forever Lite Ultra sunt usor de preparat si asigura un plus de proteine dietei tale. Si ARGI+ este o bautura care asigura un plus de energie, in special inainte de un antrenament intens. Impreuna cu aminoacidul L-arginina, produsul contine vitaminele B6, B9 si B12, care contribuie la reducerea oboselii si extenuarii. Forever Arctic Sea furnizeaza o cantitate perfect echilibrata de acizi grasi esentiali Omega 3 – lucru greu de gasit in alimentatia zilnica. Administrarea acestui supliment reduce riscul contaminarii cu mercur, principala ingrijorare in ceea ce priveste consumul de peste, sursa naturala de Omega 3. Forever Active Pro-B cu Zinc, administrat impreuna cu Aloe Vera Gel, asigura o buna functionare a sistemului digestiv, esentiala pentru functionarea corpului la parametri optimi.

6.    CARE SUNT CATEVA DINTRE PRODUSELE TALE PREFERATE?

Imi incep fiecare zi cu Aloe Vera Gel, Forever Focus si Active Pro-B si o inchei cu iVision. Eu, personal, atunci cand iau suplimente Forever Living Products, am rezultate extraordinare, pe care nu doar ca le vad, ci mai ales le simt.

Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.