Beneficiile uleiului de argan în produsele Forever


Originar din Maroc, uleiul de argan a fost denumit de-a lungul secolelor „aur lichid”. Acest ulei versatil si usor este extras din samburele arborelui de argan si se bucura de toata atentia in unele dintre cele mai apreciate produse Forever.

Fie ca vorbim de ten gras, uscat, mixt sau normal, uleiul de argan poate fi folosit indiferent de situatie. O evaluare a potentialului comedogenic demonstreaza probabilitatea ca uleiurile, in general, sa blocheze porii. Uleiul de argan, insa, se absoarbe rapid si are un rating 0 in privinta blocarii porilor. De asemenea, ajuta la prevenirea semnelor imbatranirii premature, deoarece este bogat in acizi grasi Omega-6 si Omega-3, si are proprietati antioxidante, hidratante si calmante.

Si, bineinteles, impreuna cu beneficiile extraordinare ale gelului de aloe, uleiul de argan aduce beneficii suplimentare produselor noastre de ingrijire personala.

Aloe Jojoba Shampoo & Conditioner


Pentru un par vibrant si cu aspect sanatos, revitalizeaza-te cu Aloe-Jojoba Shampoo & Conditioner.
Aloe-Jojoba Shampoo este perfect pentru utilizare zilnica, pentru a indeparta cu usurinta murdaria si excesul de sebum. Ideal de folosit la orice varsta si pentru toate tipurile de par, proprietatile naturale de curatare ale aloei si efectul hidratant al uleiului de jojoba vor lasa parul curat si usor de coafat. Clatiti bine, apoi continuati ritualul de ingrijire cu Aloe-Jojoba Conditioner. Aplicati-l pe toata lungimea parului si lasati sa actioneze 2 - 3 minute, pentru un par moale si hidratat. Datorita uleiului de argan din formula, balsamul hraneste si mentine hidratarea, fara adaos de sulfati. Imi place senzatia acestui balsam cu textura bogata, care imi ofera zilnic experienta de lux, ca la salon, a unui balsam premium.

Aloe Body Wash

Aceasta formula fara sulfati contine un mix perfect de Aloe vera, ulei de argan si alte ingrediente benefice pentru ingrijirea pielii, precum extractul din flori de arnica si esterii hidrolizati de jojoba, care ajuta la catifelarea pielii, sporind in acelasi timp hidratarea si supletea. Are pH echilibrat, ajuta la indepartarea murdariei si a reziduurilor cutanate si, totodata, la mentinerea hidratarii si a aspectului sanatos al pielii, datorita adaosului de vitamine hranitoare precum A, C si E. Aloe Body Wash are un parfum lemnos extrem de placut, datorita mixului de extracte vegetale care il face un produs unisex excelent. Nuanta minunata, de verde marin, a spumei bogata provine din clorofila de cupru si completeaza perfect experienta de curatare si improspatare. Mirosul proaspat este, sincer, unul dintre preferatele mele, mai ales ca imi place sa ma rasfat cu o baie cu spuma si o masca Aloe Bio-Cellulose.

Aloe Body Lotion

Folositi Aloe Body Lotion zilnic sau chiar de mai multe ori pe zi, pentru o piele catifelata, hidratata si sanatoasa. Formula noastra usoara contine aloe, vitamina E, ulei de argan si esteri hidrolizati de jojoba care ajuta la mentinerea fermitatii si elasticitatii pielii. Aloe Body Lotion mentine bariera naturala de hidratare a pielii si prin ingrediente precum hialuronatul de sodiu. Forever a creat aceasta formula fara silicon potrivita pentru orice tip de piele, mai ales cea normala spre uscata, si a adaugat ulei din seminte de macadamia, bogat in acid palmitoleic, cu beneficii importante pentru sanatatea pielii. Imi place parfumul floral discret, perfect pentru oricand vreau sa-i ofer pielii un plus de hidratare.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng