Beneficiile pachetelor în construirea afacerii Forever


Pachetele, pedala de accelerație a succesului în 

 afacerea Forever. Iată cum!

Toate kiturile de produse pe care le pune la dispozitie compania reprezinta solutii excelente pentru a avansa mai rapid in Planul de Marketing si pentru a oferi un impuls afacerii tale. Nu spunem ca este cel mai usor mod, dar este cel care merita toata atentia ta. Iata un ghid simplu si la indemana care te invata, pas cu pas, cum sa folosesti pachetele pentru a accelera dezvoltarea afacerii tale.

Pachetele Forever, o oportunitate unică și inteligentă pentru dezvoltarea afacerii

Toate pachetele oferite de Forever reprezinta cea mai simpla cale catre atingerea rapida a unui nou nivel de calificare in Planul de Marketing si pot produce o revolutie si in afacerea ta.

Consumul produselor, votul de încredere de care ai nevoie în ochii clienților

Experienta si exemplul personal cantaresc cel mai mult in modul in care recomanzi produsele si castigi increderea prospectilor tai. Inainte de a le promova printre clientii tai sau de a incerca sa le recomanzi, consuma-le cu incredere si descopera-le singur beneficiile. Modul in care aceste produse iti schimba viata si contribuie la imbunatatirea starii de sanatate reprezinta cel mai bun argument pe care il poti vinde si cu care iti convingi clientii.

Da! Există un pachet potrivit pentru fiecare persoană

Sa prezinti altora oportunitatea pe care compania Forever o ofera poate fi o provocare personala dificila. Poti fi confuz in alegerea produselor pe care sa le recomanzi prima data, a modului in care sa prezinti beneficiile acestora sau ce alte argumente de vanzare sa folosesti.
Cand vine vorba de pachete, dificultatea de a le recomanda astfel incat si altii sa decida sa le incerce pare sa se dubleze. Nu insa si daca esti constient de avantajele pe care le ofera acestea atat consumatorilor, cat si dezvoltatorilor de afaceri. Primul pas este sa intuiesti ce pachet s-ar potrivi fiecarei persoane in parte, pentru ca da, exista in gama Forever kituri concepute astfel incat sa satisfaca nevoile tuturor.

Intelegand modul in care functioneaza si cum trebuie sa prezinti pachetele te ajuta sa le recomanzi mai usor prospectilor tai, sa acumulezi mai multe puncte si sa avansezi mai repede in Planul de Marketing.
Pleaca intotdeauna de la premisa ca exista un pachet de produse potrivit pentru fiecare persoana in parte. Esential este sa descoperi sau sa intuiesti nevoile consumatorilor sau ale persoanelor pe care vrei sa le atragi in echipa ta si sa alegi pachetul potrivit acestora.



C9 – se adreseaza persoanelor care vor sa treaca printr-un proces rapid de remodelare corporala; este pachetul care le ajuta sa arate si sa se simta mai bine in doar 9 zile – cu acest kit, care este de fapt un program atent conceput, si cu valoarea si beneficiile produselor exceptionale care il compun, poti atrage rapid persoanele care vor sa faca o schimbare in stilul de viata si care isi doresc sa arate mai bine si sa se simta mai bine.
F15 – cele trei variante disponibile (Incepator, Intermediar si Avansat) vin in continuarea programului C9, dar important este ca pot fi folosite sau recomandate si individual sau separat persoanelor care vizeaza o transformare corporala mai lenta, neradicala, pe termen lung. Sunt pachete care ofera suplimente alimentare si recomandari alimentare si sportive special concepute pentru a duce la mentinerea unor obiceiuri de viata sanatoase sustenabile. Avantajul pachetelor F15 este ca pot fi utilizate ori de cate ori se doreste, fara restrictii, pentru deprinderea unor obiceiuri alimentare sanatoase, cu un corp bine definit.
Vital5 – este pachetul conceput din 5 categorii de nutrienti valorosi pentru sanatatea zilnica; poate fi recomandat celor care au urmat programul F.I.T., cu pachetele C9 si F15, pentru mentinerea rezultatelor obtinute; este un pachet care se adreseaza in mod special celor care au un stil de viata dezechilibrat, o alimentatie defectuoasa, un program haotic si sunt in cautarea unor solutii simple si rapide pentru a-si regasi echilibrul si armonia in viata lor.
Touch of Forever – reuneste cele mai indragite si importante produse Forever intr-un ambalaj practic si foarte prezentabil. Poti folosi produsele impreuna cu familia, devenind astfel un „produs al produsului” si, in plus, ai la indemana moduri versatile de utilizare a pachetului – promovare, vanzare, truse de testare, uz personal, cadouri pentru cei dragi etc.

Start Your Journey Pack & Start Your Personal Use Pack – reunesc produse de top din oferta companiei. Reprezinta cel mai simplu, rapid si avantajos mod de a deveni Forever Business Owner si de a porni cu incredere in calatoria succesului. Contin produse in valoare de aproximativ 1.5 p.c. (la inscriere sau la nivel de Preferred Customer le cumperi la pret de 1.5 p.c., cu reducere fata de Pretul Recomandat de Vanzare, dar iti vor fi alocate automat 2 p.c.). Prin achizitia oricaruia dintre aceste pachete te califici direct la nivel de Asistent Supervizor, nivel de la care poti incepe sa-ti construiesti afacerea, sponsorizand oameni si formandu-ti astfel echipa. Important de stiut – aceste pachete pot fi cumparate exclusiv de persoanele care se inscriu in Forever sau de Preferred Customeri, doar o singura data.


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng