Băuturi calde, perfecte pentru zilele geroase de iarnă


Exista foarte putine lucruri mai placute si ispititoare in sezonul geros decat bauturile fierbinti savurate in confortul casei tale, alaturi de cei dragi. Scoatem bauturile calde din anonimat sezonul acesta si le condimentam cu un strop de savoare si creativitate marca Forever. Descopera cateva retete care vor transforma bauturile calde in adevarate rasfaturi de sezon.
Aloe Blossom Herbal Punch
4 plicuri de Aloe Blossom Herbal Tea
2 litri de apa fierbinte
1 bol cu fructe confiate – mere, pere, portocale, grapefruit, curmale etc.
Forever Bee Honey dupa gust
 
Amestecul irezistibil de scortisoara, coaja de portocala, nucsoara, ghimbir si cardamom va umple toata casa de parfumul iernii. Este revigorant si te incalzeste imediat, iar miresmele si aromele bogate te imbata de placere si rasfat.
Forever Spicy Treat
2 masuri Forever Lite Ultra Vanilla (sau Forever Plant Protein, dupa preferinte)
600 ml lapte cald (pentru Plant Protein alege bauturile vegetale din migdale, cocos, etc.)
2 lingurite turmeric
2 lingurite scortisoara
2 lingurite pulbere de ghimbir
Nucsoara rasa si Forever Bee Honey dupa gust
 
Mixeaza Lite-ul Ultra sau Plant Protein cu laptele cald, apoi adauga turmericul, scortisoara si pulberea de ghimbir, apoi indulceste cu Bee Honey, dupa gust si decoreaza cu nucsoara rasa.
O altfel de ciocolată caldă
1 masura de Forever Lite Ultra Ciocolata
240 ml lapte de migdale
2-3 bezele gumate
scortisoara (optional)
 
Transforma ciocolata calda clasica intr-un deliciu sanatos. Descopera aroma copilariei tale in cana ta de ciocolata calda, insa inlocuieste cacaua si laptele clasic cu Lite Ultra si lapte de migdale, pentru un plus de energie si savoare. Aromatizeaza bautura, dupa preferinta, cu scortisoara, iar daca vrei ca rasfatul sa fie total, adauga si 2-3 bezele gumate deasupra.
Răsfăț de iarnă
1 masura de Forever Lite Ultra Vanilie
240 ml lapte
2 patratele de ciocolata alba
Nuci/migdale prajite faramitate
 
Alterneaza ciocolata clasica bogata in cacao cu o varianta soft, catifelata si perfect asortata cu albul iernii. Amesteca Ultra Lite-ul cu laptele fierbinte, rade putina ciocolata alba deasupra si presara pe deasupra nuci sau migdale prajite, pentru un plus de gust, energie si sanatate.
Pune-ti imaginatia la lucru si alunga gerul cu cele mai savuroase si sanatoase bauturi de sezon cu accente Forever!
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng