Aloe Propolis Creme: antiinflamatorie, antibacteriană, regeneratoare

Pielea ta are nevoie de Aloe Propolis Creme!

 Ceea ce face Aloe Propolis Creme sa fie atat de speciala, cautata, adorata si utilizata de consumatori de pe intreg mapamondul si de intreaga familie Forever e si motivul pentru care este must-have in orice trusa de prim-ajutor sau in ritualul de ingrijire a pielii. Pentru ca este produsul perfect in sezonul potrivit!

Pielea este cel mai mare organ al corpului, dar si cel mai expus la provocarile sezonului cald. Ne bucuram de soare, suntem fericiti ca lasam pielea sa respire in haine lejere si sumare, dar cu toate acestea o expunem mai mult ca oricand riscului de arsuri solare, muscaturilor de insecte, prafului sau juliturilor si ranilor superficiale.

Petrecerea timpului in aer liber impreuna cu familia este si modul nostru preferat de a ne relaxa si de a ne bucura de vremea frumoasa, iar micile provocari ale acestui sezon nu ne stau in cale cand avem la indemana Aloe Propolis Creme.
4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png
Exista numeroase de produse pe piata care te pot ajuta in ameliorarea simptomelor diverselor probleme superficiale ale pielii si in grabirea refacerii epidermei. Este important sa le alegi pe cele potritive pentru tine si familia ta. Iar daca esti adeptul unui stil de viata sanatos, te vei orienta intotdeauna spre produse de cea mai buna calitate, sigure, eficiente si grijulii cu pielea si organismul tau.

Prin imbinarea experientei conferite de pozitia de lider mondial in Aloe vera si produse apicole, Forever a creat Aloe Propolis Creme – un produs original, de o calitate ireprosabila si unul dintre cel mai bine vandute produse in gama noastra de ingrijire a pielii. Si, ca sa va spunem un secret, este si adoratul copiilor, pentru ca ii scapa rapid de durerile si disconfortul juliturilor, iritatii, muscaturi de tantari, arsuri solare si alte capcane pe care zilele petrecute afara, la joaca, le pun adesea in calea celor mici.

Ce conține Aloe Propolis Creme și la ce se folosește?
 
Excelent produs hidratant si de refacere,   Aloe Propolis Creme     este o combinatie a gelului stabilizat de Aloe vera cu propolis si alte ingrediente active recunoscute pentru contributia  lor la mentinerea sanatatii pielii. Folosim, ca in toate produsele noastre, gel pur de Aloe vera de pe plantatiile noastre.

Musetelul, una dintre cele mai cunoscute plante utilizate la ingrijirea pielii, se regaseste din abundenta in acest produs. Propolisul, o substanta creata de albine pentru a proteja stupul, creeaza la nivelul pielii acea bariera naturala care mentine toate beneficiile Aloe vera. Vitaminele A si E, recunoscute pentru efectul de hidratare-refacere cutanata, completeaza formula unica.


Aloe Propolis Creme confera catifelare pielii si o hidrateaza intens, iar combinatia de ingrediente atent selectionate o transforma intr-un produs cheie, pe care sa-l ai mereu la indemana cand simti ca pielea ta are nevoie de extra-ingrijire.


Daca n-ai folosit-o inca, incearca si tu aceasta crema care a cucerit numerosi consumatori din intreaga lume si impartaseste-ne experienta ta lasand un review la produsul Aloe Propolis Creme pe foreverliving.ro.

4bdc9da9-a5ff-4ee0-99d9-0d50e5b45a59png


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.