25th Edition for Men & Women – cadouri care durează Forever

Parfumurile raman unele dintre cele mai populare si apreciate daruri in perioada sarbatorilor. Pentru ca ofera acele experiente care dureaza Forever si o amintire care-si pune amprenta asupra oricui.
cea mai frumoasa afacerepng
Iubim parfumurile, povestile si amintirile cu care ne invaluie ori de cate ori ne imbracam cu ele. Iar in Forever, avem doua parfumuri – 25th Edition for Men & Women – care ofera privilegiul unor esente unice si exclusiviste, de arome special alese pentru femeile si barbatii Forever. Si le descoperim cel mai bine prin cuvintele celor care le-au creat.
25th Edition for Women – poveste cu parfum de femeie
detaliipng


Forever 25th Edition for Women are o putere si o valenta deosebite pentru iubitoarele aromelor unice si exclusiviste. Cunoastem mai bine parfumul care poarta amprenta unica Forever direct de la creatorul lui – Claude Dir.

“Am creat numeroase parfumuri pentru designeri, cum ar fi Oleg Casinni - designer pentru Jaqueline Kennedy; am creat parfumuri pentru Perry Ellis, Liz Claiborne si pentru multi altii. Conceperea unui parfum reprezinta un proces ce se infiripa din ideea unui parfumier.

Parfumierul vinde, de fapt, o idee - un vis, ceva ce nu poate fi atins, ceva ce nu este palpabil. Cele mai multe dintre parfumurile create de mine s-au nascut pornind de la idei intalnite in natura, iar cand creezi un minunat parfum floral nu te poti insela, deoarece parfumurile florale vor fi considerate intotdeauna clasice.

Pentru parfumul 25th Edition for Women al companiei Forever mi-a venit in minte floarea pe care o descoperisem cutreierand Camel Back Mountain, cu ocazia unei calatorii in Phoenix. Mi-am dat seama ca floricica aceasta - cu un colorit si un miros minunat - are un potential urias, precum Forever Living!

I-am destainuit lui Rex ideea mea si cred ca el a considerat-o excelenta - a fost fermecat de micuta planta, a fost surprins de pasiunea mea, s-a interesat de planurile legate de aceasta floare. Floarea are un miros extrem de placut - un buchet floral de o prospetime luxurianta - o aparitie surprinzatoare in mediul dur in care traim.

Si am inceput sa imi creez parfumul in jurul bobocilor florali de cactus, am adaugat iedera verde pentru notele proaspete de varf, combinate cu note de magnolie, iasomie si trandafir, ce confera puritate, feminitate, frumusete suava, naturala.

Apoi am cautat pentru fundalul compozitiei nota de mijloc (a inimii): o esenta lemnoasa rara - curata, pura - lemnul de cires. Pentru a sublinia feminitatea si pentru a conferi diafanei compozitii un plus de persistenta, am adaugat la notele de baza note finale de mosc.

Bucurati-va de acest minunat buchet feminin, extrem de pur, unic, o compozitie olfactiva exceptionala bazata pe ingrediente rare, neobisnuite, high quality, ce va cuceri, cu siguranta, femeile de pretutindeni! 25th Edition for Women - apa de parfum - este unic, este minunat, este foarte feminin si foarte pretios, fiind creat din ingrediente naturale; de aceea, il consider perfect pentru Forever Living."
25th Edition for Men – masculinitate la puterea Forever
detaliipng

Parfumul Forever 25th Edition for Men are o poveste aparte. Creat la aniversarea a 25 de ani a companiei, parfumul are o identitate proprie, remarcandu-se prin unicitate, senzualitate si echilibru. Aflam mai multe despre aceasta esenta ispititoare de la creatorul parfumului, Jacques Huclier.

„In viziunea mea, un parfum remarcabil poseda un echilibru al tuturor ingredientelor si materiilor prime din care este alcatuit. Cred ca un parfum bun are nevoie de ingrediente de cea mai buna calitate si cred, de asemenea, ca trebuie sa existe un element unic, inedit, care sa atraga interesul, asigurandu-i pozitia - identitatea.
25th Edition for Men reprezinta in primul rand o compozitie perfect echilibrata, pe care o consider foarte placuta si reconfortanta.
Pentru mine, lavanda din regiunea mediteraneana ramane un ingredient revigorant, extrem de proaspat si curat, ce sustine o buna stare de sanatate, fapt foarte sugestiv pentru Forever Living. Astfel, lavanda a fost materia prima perfecta pentru nota de varf a acestei compozitii, la care am decis sa adaug frunze de violeta (in loc de florile propriu-zise), deoarece frunzele violetei confera prospetime, masculinitate, vibratie.

Parfumul este precum o piramida:
 
•    Nota de varf este data de lavanda din regiunea Mediteranei, bergamota din Italia si ananasul proaspat (Iced Pineapple). Combinatia scanteietoare emana prospetime, energie, vigoare.
•    Nota de mijloc (a inimii) aduce acorduri profunde, note de frunze de violeta, frunze de ceai, armonizate cu mar Granny Smith.
•    Nota de baza este data de pretiosul lemn de santal din India, boabele de fasole Tonka si senzualul mosc.
Ori de cate ori il simt sau ori de cate ori il port imi da o stare extraordinara. Si de fiecare data, femeile ma intreaba: Cu ce te-ai parfumat? Mirosi atat de bine!
Nu am nicio indoiala ca 25th Edition for Men de la Forever Living va fi un parfum foarte apreciat, pentru ca este un parfum placut, reconfortant si foarte senzual.”
Oferă în dar experiențe care durează Forever!


Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
BANNER BLOG 2png