În viteză spre a arăta și a te simți mai bine


Nu trebuie sa astepti sa treaca anul pentru a incepe sa lucrezi la indeplinirea obiectivelor tale de fitness. Acum e momentul perfect, iar atunci cand simti impulsul de a dubla rezultatele pe care vrei sa le obtii, vei fi deja cu un pas in fata, pregatit sa accepti provocarea.
CREȘTE ACTIVITATEA FIZICĂ PUȚIN CÂTE PUȚIN, ÎN FIECARE ZI
Incepe cu pasi mici. Chiar daca deja esti o persoana relativ activa, exista o multitudine de posibilitati pentru si mai multa miscare. Lucruri simple, cum ar fi sa parchezi mai departe de casa sau birou sau sa urci pe scari, in loc sa folosesti liftul pot parea insignifiante, dar facute zilnic, toate se aduna si impreuna conteaza. Curand, vei putea sa evoluezi la plimbari in timpul pauzei de pranz sau la rezolvat micile sarcini de zi cu zi luand bicicleta, nu masina.
Pe parcursul unei zile, cateva genuflexiuni facute in timp ce te speli pe dinti sau cateva fandari in timp ce astepti sa fie gata cafeaua de dimineata te pot ajuta sa te simti mai bine, mai tonic, mai energic. Si, de ce nu, pune langa canapea cateva gantere si fa cateva serii de ridicari seara, cand urmaresti stirile sau cand serialele preferate pe Netflix. Atunci cand vei simti ca poti cu adevarat sa cresti ritmul, inseamna ca e timpul sa treci la urmatorul nivel. Transforma plimbarea din jurul casei intr-o drumetie lunga. Ia-ti un pedometru si contabilizeaza numarul zilnic de pasi. Stabileste noi obiective de atins!
RESETEAZĂ-ȚI ORGANISMUL CU CLEAN 9
Apropierea sfarsitului de an este perioada perfecta pentru a incepe sa te gandesti ce trebuie sa faci, din punct de vedere alimentar, pentru a-ti putea indeplini obiectivele de fitness. Iar asta face, cu siguranta, C9 de la Forever. Priveste-l ca pe o resetare, ca pe o provocare. Este un program special conceput pentru a te ajuta sa-ti infranezi poftele, sa-ti depasesti limitele si sa-ti indeplinesti obiectivele. Pachetul contine cinci suplimente care te ajuta sa ai rezultate vizibile, sa te simti mai bine si sa-ti pregatesti organismul pentru urmatorul pas in calatoria ta de fitness.

Băuturile pe bază de gel de Aloe vera
Cu pana la 99.7% gel pur de Aloe vera in compozitie, aceasta bautura stimuleaza digestia si absorbtia nutrientilor. Mergi pe varianta clasica de Forever Aloe Vera Gel sau incearca Forever Aloe Peaches sau Forever Aloe Berry Nectar.
CUMPARApng

Forever Fiber
Fiecare pliculet contine 5 g de fibre hidrosolubile, pentru o senzatie deplina de satietate.
CUMPARApng

Forever Therm
Acest mix de extracte vegetale si vitamine revigoreaza instantaneu intregul metabolism si tine poftele la distanta.
CUMPARApng

Forever Garcinia Plus
Aceasta formula de ultima generatie reduce transformarea carbohidratilor in grasimi si ajuta la reducerea poftei de mancare, prin cresterea nivelului de serotonina.
CUMPARApng

Forever Lite Ultra
Acest shake delicios este o sursa bogata de vitamine si minerale, asigurand 24 g de proteine per portie. Poti alege intre gustul de ciocolata si cel de vanilie.
CUMPARApng

Păstrează obiceiurile alimentare sănătoase și mai departe
Dupa finalizarea Clean 9, te vei simti plin de energie si mai pregatit ca niciodata pentru indeplinirea obiectivelor tale de fitness. Dar nu renunta la bunele obiceiuri deprinse pe parcurs. Iata cateva sfaturi pentru cum iti poti mentine motivatia si in viitor.
CUMPARApng

Continuă să bei gel în fiecare zi
Consumul zilnic de gel stimuleaza digestia si absorbtia nutrientilor. Toate sortimentele sunt obtinute din gel pur din frunze de Aloe vera de pe plantatiile proprii Forever.
CUMPARApng

Crește ritmul exercițiilor fizice cu ajutorul ARGI+
Aceasta formula puternica ofera 5 grame de L-arginina per doza zilnica, plus un complex de vitamine specific pentru a da organismului impulsul de energie de care are nevoie pe tot parcursul zilei. Combinata cu Forever Aloe Vera Gel, aceasta bautura delicioasa iti da impulsul de care ai nevoie pentru a obtine cele mai bune rezultate cu rutina ta zilnica de fitness.
CUMPARApng

Cere ajutor, ori de câte ori ai nevoie!
Nu pune prea multa presiune pe tine. Lasa timpul sa lucreze pentru tine, actioneaza pentru atingerea obiectivelor tale de fitness si astfel te vei simti mai puternic si mai pregatit pentru a merge mai departe. Daca ti-e greu sa-ti mentii motivatia, vorbeste cu alte persoane care urmeaza provocarea C9. Poti cunoaste oameni care au obiective similare chiar prin intermediul persoanei care ti-a facut cunostinta cu lumea Forever.
Daca ti-a placut articolul, da-l mai departe celor care crezi ca au nevoie sau pe care i-ar inspira, dand share in social media sau trimitandu-l prin email, si adu mai multi prieteni alaturi de noi.
youtubepng